Goed dat je mee wilt doen!

Hier kun je een bericht aanleveren, vraag stellen of wens kenbaar maken. Je bijdrage wordt niet automatisch geplaatst, waardoor het even kan duren voor deze zichtbaar is. Heb je een leuk filmpje bij je bijdrage, kan dat ook geplaatst worden. Plaats daarvoor éérst zelf je filmpje op You-tube en geef de link gelijk met je artikel door. Wij zorgen dan dat het filmpje op de site geplaatst wordt. Foto's kun je direct bijsluiten. Wij streven ernaar jouw bijdrage binnen vijf werkdagen te plaatsen. Met je gegevens gaan we zorgvuldig om. Privacy gevoelige informatie zullen we daarom niet publiceren. Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je eventueel een persoonlijke reactie te sturen of om nadere informatie te vragen. We behouden ons het recht jouw inzending in te korten of in een uitzonderingsgeval niet te plaatsen.

Corrigeer de volgende items s.v.p.:
*
max 2 MB
max 2 MB
max 2 MB
stuur een kopie van dit bericht naar mijn e-mail

Welkom bij Stichting Maandeeq
Stichting Maandeeq zet zich in om de maatschappelijke positie van diverse gemeenschappen te bevorderen.

Met verschillende activiteiten, sociale begeleiding en voorlichtingen willen wij mensen klaar stromen voor de maatschappij.

Om de mensen dichterbij elkaar te brengen, organiseert de stichting verschillende activiteiten met als doel de verschillende culturen bij elkaar brengen.